logo
0

American Crew Classic Precision Blend Developer 4,5% / 15 Vol. - Vyvíjacia emulzia pre všetky typy vlasov

  • Classic Precision
500ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Classic Precision Blend Developer 4,5% / 15 Vol. - Vyvíjacia emulzia pre všetky typy vlasov

American Crew Classic Precision Blend Developer 4,5% / 15 Vol. je vysoko účinný vývojový produkt navrhnutý pre všetky typy vlasov. Tento produkt je kľúčovým krokom v procese farbenia vlasov a je súčasťou špičkového radu vlasovej starostlivosti od renomovanej značky American Crew, ktorá je uznávaným lídrom v oblasti mužskej starostlivosti o vlasy.

Účinky:
Vyvíjacia emulzia American Crew Classic Precision Blend Developer 4,5% / 15 Vol. je kľúčovým krokom v procese farbenia vlasov. Pripravuje vlasy na aplikáciu farbiacich molekúl. Vďaka tomu je konečná farba vlasov jasnejšia a dlhotrvajúca. Okrem toho táto vyvíjacia emulzia obsahuje kondicionéry, ktoré pomáhajú udržať vlasy zdravé a chrániť ich pred poškodením počas procesu farbenia.

Vhodný pre:
Tento produkt je ideálny pre všetky typy vlasov – od jemných až po silné a od prirodzene svetlých až po tmavé. Je ideálny pre tých, ktorí chcú zmeniť alebo oživiť farbu svojich vlasov, a je vhodný na použitie ako v salóne, tak doma.

Použitie:
American Crew Classic Precision Blend Developer 4,5% / 15 Vol. by mal byť použitý v kombinácii s farbiacimi produktmi American Crew. Po zmiešaní s farbou sa aplikuje na vlasy a nechá sa pôsobiť po určitú dobu, obvykle 20 až 30 minút, v závislosti na požadovanom stupni zosvetlenia. Po uplynutí tejto doby sa výrobok opláchne a vlasy sa ošetria kondicionérom alebo maskou na vlasy.

Pokiaľ hľadáte kvalitnú vyvíjaciu emulziu, ktorá je navrhnutá tak, aby poskytovala optimálne výsledky pri farbení vlasov, potom je American Crew Classic Precision Blend Developer 4,5% / 15 Vol. ideálnou voľbou. Tento produkt, ktorý je súčasťou špičkového radu vlasovej starostlivosti od značky American Crew, vám umožní dosiahnuť jasnejšie a dlhotrvajúce farby, zatiaľ čo chráni vaše vlasy a udržuje ich zdravé počas procesu farbenia. Bez ohľadu na to, či ste profesionál v salóne alebo si doma farbíte vlasy, tento vyvíjací produkt je kľúčom k dosiahnutiu najlepších možných výsledkov.
Classic Precision