logo
0

Sosu Premium Make-up Brushes - Sada štetcov na oči

  • Premium Make-up
AKCIA SKLADOM
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Premium Make-up Brushes - Sada štetcov na oči

Sada profesionálnych štetcov na oči, s ktorými zvládnete všetko – od očných liniek po dokonalé dymové líčenie. Tento 7-dielny set je ideálna voľba pre tých, ktorí si chcú vykúzliť profesionálne vyzerajúci očný make-up a aj tých, ktorí chcú s make-upom experimentovať. Extra jemné syntetické vlákna zaistia rovnomerné nanesenie očných tieňov a vlákna štetcov si ponechajú roky svoju kvalitu.

Súprava obsahuje:
SE201 Large Fluffy – vďaka veľkosti a zaoblenému tvaru sa štetec používa na nanesenie tieňov a zjemnenie prechodov medzi jednotlivými farbami a to od záhybu očného viečka smerom k vonkajšiemu kútiku a obočiu.
SE202 Medium Fluffy – podobné využitie ako u väčšieho blendera, avšak vďaka jeho menšej veľkosti je práca s ním precíznejšia. Používa sa teda priamo do záhybu oka na nanesenie prechodovej farby.
SE203 Pointed Blender – pre jeho zúžený tvar sa používa všade tam, kde chcete použiť intenzívnejšiu farbu, napríklad do vnútorného kútika oka alebo do vonkajšieho záhybu oka v tvare V.
SE204 Flat Packing – univerzálny štetec, perfektný na nanášanie intenzívnej farby do stredu očných viečok.
SE205 Tapered Shadow – ideálny na nanášanie tieňov na spodnú linku oka alebo do vonkajšieho rohu oka na dymové líčenie.
SE206 Angled Liner – vzhľadom na príjemnú tvrdosť a skosenie štetca je ideálny na líčenie očných liniek či na spodné viečko.
SE207 Brow & Spoolie Duo – mäkkší skosený štetec sa používa na domaľovanie jednotlivých chĺpkov obočia. Kefkou na druhej strane štetca potom líčenie obočia ešte trochu zjemníte pre prirodzený vzhľad.

Použite na nanášanie sypkých aj tekutých o?ných tieňov. na o?i.
Premium Make-up