logo
0

Christophe Robin Purifying Shampoo - Hĺbkovo čistiaci šampón pre všetky typy vlasov

  • Purifying Shampoo
250ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Purifying Shampoo - Hĺbkovo čistiaci šampón pre všetky typy vlasov

Poskytnite svojim vlasom dokonalú starostlivosť, akú si zaslúži, s jedinečným hĺbkovo čistiacim šampónom od značky Christophe Robin. Tento výnimočný produkt je základným kameňom v každej rutine starostlivosti o vlasy, ktorý prináša revitalizáciu, čistotu a zdravý lesk pre všetky typy vlasov.

Účinky:
Hĺbkovo čistiaci šampón od Christophe Robin je ideálny pre intenzívne a pritom jemné čistenie vlasov a vlasovej pokožky. Vďaka svojim aktívnym zložkám dokáže efektívne odstrániť nahromadené nečistoty, oleje a zvyšky stylingových produktov bez toho, aby vysušoval vlasy alebo pokožku hlavy. Tento šampón tiež poskytuje úľavu od podráždenia a svrbenia vlasovej pokožky a zanecháva vlasy krásne čisté, zdravé a plné života.

Vhodný pre:
Christophe Robin Purifying Shampoo je vhodný pre všetky typy vlasov a vlasovej pokožky. Vďaka svojmu jemnému a zároveň efektívnemu zloženiu je ideálny na pravidelné použitie a môže byť tiež použitý ako súčasť starostlivosti pre vlasy, ktoré sú náchylné na mastnotu alebo podráždenie.

Použitie:
Pre najlepšie výsledky naneste malé množstvo šampónu na mokré vlasy. Masírujte do vlasov a pokožky hlavy, vytvorte bohatú penu a potom dôkladne opláchnite. Pre maximálny efekt odporúčame použiť tento šampón v spojení s ostatnými produktmi z radu Christophe Robin.
Purifying Shampoo