logo
0

Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 40 Vol./12% - Vyvíjacia emulzia

  • Perfumed Hydrogen
1000ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
300ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Perfumed Hydrogen Peroxide 40 Vol./12% - Vyvíjacia emulzia

Farbenie vlasov je umenie, ktoré si vyžaduje precíznu techniku a kvalitné produkty. Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 40 Vol./12% sa radí medzi vysoko koncentrované vyvíjacie emulzie, ktoré sú kľúčové pre dosiahnutie intenzívnych a odolných farebných výsledkov. Tento produkt je navrhnutý s ohľadom na profesionálne použitie, ale môže byť tiež použitý na domáce farbenie vlasov. Dôležité je však správne pochopiť jeho účinky a vhodne ho aplikovať.

Účinky:
Intenzívna a dlhotrvajúca farba: Vďaka vysokej koncentrácii peroxidu vodíka emulzia zaistí, že farbiace pigmenty preniknú hlboko do štruktúry vlasov, čo vedie k intenzívnemu a dlhotrvajúcemu odtieňu.
Zlepšenie kvality farby: Peroxid vodíka pomáha rovnomerne rozložiť farbu po celej dĺžke vlasov, čo zaisťuje jednotné a prirodzene vyzerajúce zafarbenie.
Príjemná vôňa počas farbenia: Parfémovaná zložka v emulzii neutralizuje nepríjemný zápach peroxidu vodíka, čo zlepšuje celkový zážitok z farbenia vlasov.

Vhodný Pre:
Tento produkt je vhodný pre tých, ktorí chcú dosiahnuť intenzívne farbenie, najmä pre tmavšie vlasy alebo pri použití odtieňov, ktoré vyžadujú vyššiu koncentráciu peroxidu vodíka. Je dôležité, aby tento produkt používali skúsení používatelia alebo profesionáli, pretože nesprávne použitie môže viesť k poškodeniu vlasov.

Použitie:
Pred použitím Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 40 Vol./ 12 % dôkladne premiešajte emulziu s farbou na vlasy v pomere odporúčanom výrobcom farby. Zmes naneste rovnomerne na suché vlasy. Doba pôsobenia závisí od typu vlasov a požadovanom výsledku, ale obvykle trvá 30-45 minút. Po uplynutí doby pôsobenia vlasy dôkladne opláchnite vodou a použite kvalitný šampón, kondicionér alebo masku na regeneráciu vlasov.

Fanola Perfumed Hydrogen Peroxide 40 Vol./12% je výkonným nástrojom v rukách tých, ktorí chcú dosiahnuť profesionálne výsledky farbenia vlasov. Jeho vysoká koncentrácia peroxidu vodíka zaisťuje intenzívne a dlhotrvajúce farbenie, zatiaľ čo parfémovaná zložka prispieva k príjemnému zážitku počas farbenia. Je však dôležité tento produkt používať s opatrnosťou a vedomím jeho silných účinkov. Výsledkom bude intenzívna farba, živé vlasy a spokojnosť s profesionálnym výsledkom.
Perfumed Hydrogen