logo
0

Kemon Actyva Bellessere Night Treatment - Nočná hydratačná maska pre všetky typy vlasov

  • Actyva Bellessere
125ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Actyva Bellessere Night Treatment - Nočná hydratačná maska pre všetky typy vlasov

Vo svete vlasovej starostlivosti predstavuje Kemon Actyva Bellessere Night Treatment priekopníka v oblasti nočných masiek. Táto inovatívna nočná hydratačná maska znamená pre vaše vlasy to, čo znamená hlboký a pokojný spánok pre vaše telo. Počas noci, kedy sa telo regeneruje, táto maska poskytuje vašim vlasom intenzívnu starostlivosť, ktorú si zaslúži.

Účinky:
Kemon Actyva Bellessere Night Treatment je vytvorený tak, aby maximalizoval regeneráciu vlasov počas nočného odpočinku. Vďaka svojim aktívnym zložkám maska hlboko hydratuje, vyživuje a revitalizuje vlasy, čo vedie k väčšej pružnosti, sile a celkovému zdraviu. Výsledok? Ráno sa prebudíte s vlasmi, ktoré sú mäkšie, zdravšie a lepšie ovládateľné.

Vhodný pre:
Táto nočná maska je výhodná pre všetky typy vlasov, ale je obzvlášť účinná pre vlasy, ktoré sú suché, poškodené alebo vystavené stresu z tepelného stylingu, farbenia či chemického spracovania. Pokiaľ hľadáte hlbokú a efektívnu regeneráciu, Kemon Actyva Bellessere Night Treatment je ideálnou voľbou.

Použitie:
Pre optimálne výsledky naneste masku na suché alebo uterákom osušené vlasy pred spaním. Začnite od korienkov a postupujte ku končekom vlasov, pričom dôkladne masku vmasírujte do vlasov. Vlasy potom zabaľte do uteráka alebo použite čiapku na vlasy. Ráno vlasom doprajte klasické umývanie šampónom a ošetrenie kondicionérom.
Actyva Bellessere