logo
0

Kemon Actyva Disciplina Shampoo ( hrubé a nepoddajné vlasy ) - Uhladzujúci šampón

  • Actyva Disciplina
1000ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
250ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Actyva Disciplina Shampoo ( hrubé a nepoddajné vlasy ) - Uhladzujúci šampón

Keď máte hrubé a nepoddajné vlasy, kľúčom na ich ovládanie môže byť správna voľba šampónu. Kemon Actyva Disciplina Shampoo je uhladzujúci šampón, ktorý bol špecificky vytvorený s myšlienkou na túto konkrétnu vlasovú potrebu, poskytuje optimálnu starostlivosť, zatiaľ čo pôsobí ako prvý krok v procese transformácie vlasov na hladšie a menej nepoddajné.

Účinky:
Kemon Actyva Disciplina Shampoo je viac než len čistiacim prostriedkom. Tento šampón hlboko čistí, zatiaľ čo uhladzuje kutikulu vlasov, čo vedie k menej krepovateniu a väčšej kontrole. Vlasy sú po umytí hladšie, žiarivé a cítia sa oživené. Hrubosť a nepoddajnosť sú výrazne redukované, čo vlasy robí jednoduchšie na styling a ovládanie.

Vhodný pre:
Kemon Actyva Disciplina Shampoo je ideálna pre tie s hrubými a nepoddajnými vlasmi, či už sú prirodzené alebo výsledkom chemických ošetrení. Je to skvelá voľba pre tých, ktorí hľadajú účinný šampón, ktorý nielen čistí, ale taktiež napomáha ku kontrole a uhladeniu vlasov.

Použitie:
Aplikujte na mokré vlasy, vytvorte bohatú penu a masírujte pokožku hlavy a vlasy. Šampón je veľmi koncentrovaný, takže môžete potrebovať menej produktu, než si myslíte. Po masáži dôkladne opláchnite teplou vodou. Pre najlepšie výsledky pokračujte v používaní ďalších produktov z radu Kemon Actyva Disciplina.

Hrubé a nepoddajné vlasy môžu byť výzvou, ale so správnym produktom môže byť táto výzva ľahko zvládnutá. Kemon Actyva Disciplina Shampoo je šampón, ktorý je navrhnutý tak, aby priniesol maximálne výhody vašim vlasom. Vďaka svojmu bohatému zloženiu aktívnych látok tento šampón nielen hlboko čistí, ale taktiež transformuje textúru vašich vlasov. Je čas preskúmať hladkosť, lesk a ovládateľnosť, ktorú tento šampón môže ponúknuť vašim vlasom. Vstúpte do sveta jednoduchej starostlivosti a nádherných vlasov s Kemon Actyva Disciplina Shampoo.
Actyva Disciplina