logo
0

Kemon Actyva Nutrizione Rich Mask - Vyživujúca maska pre veľmi suché vlasy

  • Actyva Nutrizione
200ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Actyva Nutrizione Rich Mask - Vyživujúca maska pre veľmi suché vlasy

Kemon Actyva Nutrizione Rich Mask je vysoko výživná maska, vytvorená špeciálne na regeneráciu a obnovu veľmi suchých a poškodených vlasov. Tento vysoko koncentrovaný produkt poskytuje hneď niekoľko účinkov - hydratuje, vyživuje a obnovuje vlasy, vďaka čomu získavajú späť svoju prirodzenú krásu, silu a lesk.

Účinky:
Intenzívna Hydratácia: Obnovuje rovnováhu vlhkosti vlasov a zanecháva ich hydratované a zamatovo mäkké.
Výživa a Regenerácia: Pomáha obnoviť poškodené a stresované vlasy a dodáva im výživu, ktorú potrebujú pre zdravie a silu.
Zlepšenie Štruktúry Vlasov: Vlasy sú posilnené od korienkov až po končeky, čo vedie k zlepšeniu celkovej štruktúry vlasov.
Ochranu: Chráni vlasy pred vonkajšími agresívnymi vplyvmi a predchádza ďalšiemu poškodeniu.

Vhodný Pre:
Tento produkt je vhodný predovšetkým pre osoby s veľmi suchými, poškodenými alebo chemicky ošetrovanými vlasmi. Je tiež ideálny pre tých, ktorí pravidelne používajú stylingové nástroje, ako sú žehličky alebo kulmy, ktoré vlasy vysušujú.

Použitie:
Masku aplikujte na šampónom umyté, uterákom osušené vlasy. Naneste produkt rovnomerne po celej dĺžke vlasov a zamerajte sa najmä na poškodené časti. Nechajte pôsobiť 10 až 15 minút, potom dôkladne opláchnite. Na optimálne výsledky odporúčame používať masku aspoň raz týždenne.
Actyva Nutrizione