logo
0

Kemon Actyva P Factor Shampoo - Vyživujúci šampón pre rednúce vlasy

  • Actyva P
1000ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
250ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Actyva P Factor Shampoo - Vyživujúci šampón pre rednúce vlasy

S rastúcim počtom ľudí, ktorí čelia problémom s rednutím vlasov v dnešnej rýchlej a stresujúcej dobe, je výber správnej starostlivosti pre vlasy kľúčový. Kemon Actyva P Factor Shampoo je špičkový produkt navrhnutý tak, aby poskytoval výživu, posilňoval a bojoval proti známkam rednutia vlasov.

Účinky:
Boj proti rednutiu: Šampón aktívne bojuje proti vypadávaniu vlasov tým, že posilňuje vlasové korienky a podporuje zdravý rast.
Intenzívna výživa: Zloženie šampónu je bohaté na vitamíny a aminokyseliny, ktoré hlboko vyživujú vlasy, robia ich silnejšími a odolnejšími.
Posilnenie a obnova: Šampón poskytuje hlbokú regeneráciu poškodených vlasov a zanecháva ich lesklými, hladkými a plnými života.

Vhodný pre:
Kemon Actyva P Factor Shampoo je ideálnou voľbou pre tých, ktorí zažívajú rednutie vlasov, či už kvôli genetike, veku, hormonálnym zmenám alebo stresu. Bez ohľadu na typ vašich vlasov tento šampón poskytne potrebnú výživu a posilnenie, ktoré vaše vlasy potrebujú.

Použitie:
Namočte vlasy vodou a naneste dostatočné množstvo šampónu. Masírujte do pokožky hlavy a vlasov po dobu 2-3 minút, aby sa aktívne zložky mohli plne vstrebať. Dôkladne opláchnite teplou vodou. Pre najlepšie výsledky odporúčame kombinovať s ďalšími produktmi z radu Kemon Actyva P Factor.

V rade výrobkov pre starostlivosť o vlasy je Kemon Actyva P Factor Shampoo skutočným vynikajúcim produktom, ktorý ponúka riešenie pre tých, ktorí sa stretávajú s problémami rednutia vlasov. Jeho jedinečná kombinácia aktívnych zložiek poskytuje intenzívnu výživu a obnovu, čo zaručuje, že vaše vlasy budú vyzerať a cítiť sa lepšie ako kedykoľvek predtým. V boji proti rednutiu vlasov je tento šampón neoceniteľným spojencom.
Actyva P