logo
0

Kemon Actyva Purezza Shampoo (normálne až mastné vlasy) - Hĺbkovo čistiaci šampón proti lupinám

  • Actyva Purezza
1000ml SKLADOM
250ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Nájdete v kategóriách
Kozmetika / Vlasová kozmetika / Lupiny / Šampóny
Kemon / Šampóny
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Actyva Purezza Shampoo (normálne až mastné vlasy) - Hĺbkovo čistiaci šampón proti lupinám

Boj s lupinami môže byť často frustrujúce, ale s pravými produktmi sa môžete s týmto problémom vysporiadať účinne a elegantne. Kemon Actyva Purezza Shampoo prichádza ako spásne riešenie pre tých, ktorí hľadajú kvalitný šampón, ktorý nielen bojuje proti lupinám, ale aj hĺbkovo čistí vlasy a pokožku hlavy.

Účinky:
Efektívny boj proti lupinám: Šampón účinne bojuje proti lupinám vďaka kombinácii aktívnych zložiek zameraných na príčinu ich tvorby.
Hĺbkové čistenie: Odstráni nadbytočný maz a nečistoty čo vedie k čistým, sviežim a zdravým vlasom.
Upokojenie pokožky: Aktívne zložky šampónu pôsobia osviežujúcim a upokojujúcim spôsobom, čo znižuje svrbenie a podráždenie spojené s lupinami.

Vhodný pre:
Kemon Actyva Purezza Shampoo je ideálny pre tých s normálnymi až mastnými vlasmi, ktorí zažívajú problémy s lupinami a prebytkom mazu. Vďaka svojmu hĺbkovému čistiacemu zloženiu je tento šampón tiež skvelou voľbou pre tých, ktorí často používajú stylingové produkty a hľadajú efektívne riešenie na odstránenie nečistôt.

Použitie:
Naneste šampón na mokré vlasy a vmasírujte do pokožky hlavy a celej dĺžky vlasov po dobu 2-3 minút. Tým sa zaistí, že všetky aktívne zložky preniknú hlbšie a budú efektívnejšie. Dôkladne opláchnite teplou vodou. Pre optimálne výsledky používajte pravidelne podľa potreby. Ďalej pokračujte použitím kondicionéra značky Kemon.
Actyva Purezza