logo
0

Kemon Hair Manya Zero Gravity Ultrafight Paste - Modelujúca pasta pre silnú fixáciu

  • Hair Manya
100ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Hair Manya Zero Gravity Ultrafight Paste - Modelujúca pasta pre silnú fixáciu

Kemon Hair Manya Zero Gravity Ultrafight Paste je unikátny stylingový produkt, ktorý poskytuje silnú fixáciu a umožňuje dokonalé modelovanie účesu. Táto modelujúca pasta je ideálna pre tých, ktorí si želajú mať plnú kontrolu nad svojim vzhľadom bez toho, aby museli obetovať prirodzený vzhľad svojich vlasov.

Účinky:
Kemon Hair Manya Zero Gravity Ultrafight Paste ponúka silnú, ale flexibilnú fixáciu, čo umožňuje dlhotrvajúci, flexibilný styling. Pasta dodáva vlasom textúru a definíciu s matným finišom bez toho, aby zanechávala nepríjemné zvyšky. Je ideálny na vytváranie precíznych a ostro definovaných účesov, zatiaľ čo vlasom dodáva zdravý vzhľad a pocit.

Vhodný Pre:
Táto modelujúca pasta je vhodná pre všetky typy vlasov a účesov, od krátkych, strojovo strihaných vlasov až po dlhšie, textúrované štýly. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú produkt s dlhotrvajúcou fixáciou a matným finišom.

Použitie:
Množstvo produktu: Na dlane si rozotrite malé množstvo pasty.
Aplikácia na vlasy: Aplikujte rovnomerne na suché vlasy, od korienkov až po končeky, kým nedosiahnete požadovaný tvar a štýl.
Modelovanie účesu: Prstami alebo hrebeňom modelujte vlasy do požadovaného účesu.
Finalizácia štylovania: Na dokončenie štýlu nechajte pastu vyschnúť prirodzeným spôsobom.
Hair Manya