logo
0

Tweezerman Brow Shaping Set - Sada na úpravu obočia

  • Brow Shaping
AKCIA SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Brow Shaping Set - Sada na úpravu obočia

Súprava na tvarovanie obočia Tweezerman obsahuje vysoko kvalitné a presné pomôcky na profesionálne tvarovanie obočia. Dve pinzety s ručne brúseným zošikmeným britom vám umožnia vytvarovať obočie s maximálnou presnosťou a vďaka rovnomernému a pevnému uzatváraniu umožňujú vytrhnutie chĺpkov aj s korienkami. Štetec a kefka potom vaše obočie dokonale doladia.

Súprava Tweezerman pre profesionálne upravené obočie v decentnom čiernom prevedení obsahuje všetko, čo potrebujete na vytvarovanie dokonalého obočia:
- profesionálnu a veľmi obľúbenú pinzetu Slant, ktorej hrot má sklon presne 25° pre precízne tvarovanie
- špicatú, jemne skosenú pinzetu Point, ktorá umožňuje vytrhnutie aj tých najmenších a najjemnejších chĺpkov
- kefka a šikmý štetec so syntetickými štetinami (vegánske prevedenie) na doladenie, definovanie a zvýraznenie obočia. Kefku navyše využijete aj pri aplikácii kozmetických produktov na obočie, pomocou štetca zase môžete presne aplikovať očné linky či krémový konektor.

Starostlivosť o nástroje:
Pinzety po každom použití vydezinfikujte pomocou vysokopercentného alkoholu alebo peroxidu. Kefku so štetcom umyte teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom. Potom dôkladne opláchnite a stlačením odstráňte prebytočnú vodu zo štetín. Nechajte uschnúť.
Brow Shaping