logo
0

Antipodes Culture Probiotic Night Recovery Water Cream - Probiotický nočný krém

  • Culture Probiotic
15ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Culture Probiotic Night Recovery Water Cream - Probiotický nočný krém

Pripojte sa ku kultu krásnej pleti s probiotickým nočným regeneračným krémom Antipodes Culture: Jedinečná textúra tohto nočného krému na rastlinnej báze s kyselinou hyalurónovou obsahuje prospešné baktérie pre zdravú pleť. Kalibiome AGE Probiotic je prírodná baktéria, ktorá pomáha uzavrieť epidermálne vrstvy pleti, čím znižuje stratu vody a chráni pred vonkajšími dráždivými vplyvmi. Množstvo vody v pleti sa zvýši vďaka rastlinnej kyseline hyalurónovej a čiernemu papradiu mamaku z Nového Zélandu. S čisto rastlinnou vôňou čerstvých ruží sa hodí pre všetky typy pleti.

Prebuďte sa s najsviežejšou a najzdravšou pleťou. Upokojuje a hydratuje pleť a zároveň pomáha posilňovať jej ochrannú bariéru. S prospešnými baktériami Kailibiome AGE Probiotic, ktoré podporujú pevnosť pleti a redukujú vrásky*. Kyselina hyalurónová rastlinného pôvodu pomáha zvyšovať hydratáciu pleti.

Hodí sa pre všetky typy pleti, ale obzvlášť pre unavenú a namáhanú pleť. Certifikovaný vegánsky nočný hydratačný krém. Čistá rastlinná vôňa svieža ruža, citronely a pelargónie. Kalibiome AGE Probiotic Prírodné neživé baktérie, ktoré pomáhajú uzatvárať epidermálne vrstvy pleti, posilňujú kožnú bariéru proti znečisťujúcim látkam a znižujú stratu vody*.

*Kalibiome probiotiká/postbiotiká 600: klinicky dokázané, že revitalizujú extracelulárny matrix. Rastlinná kyselina hyalurónová Zvyšuje hydratáciu pleti tým, že na seba viaže molekuly vody.

Pripojte sa ku kultu krásnej pleti s probiotickým nočným regeneračným krémom Antipodes Culture: Jedinečná textúra tohto nočného krému na rastlinnej báze s kyselinou hyalurónovou obsahuje prospešné baktérie pre zdravú pleť. Kalibiome AGE Probiotic je prírodná baktéria, ktorá pomáha uzavrieť epidermálne vrstvy pleti, čím znižuje stratu vody a chráni pred vonkajšími dráždivými vplyvmi. Množstvo vody v pleti sa zvýši vďaka rastlinnej kyseline hyalurónovej a čiernemu papradiu mamaku z Nového Zélandu. S čisto rastlinnou vôňou čerstvých ruží sa hodí pre všetky typy pleti. Prebuďte sa s najsviežejšou a najzdravšou pleťou. Upokojuje a hydratuje pleť a zároveň pomáha posilňovať jej ochrannú bariéru. S prospešnými baktériami Kailibiome AGE Probiotic, ktoré podporujú pevnosť pleti a redukujú vrásky*. Kyselina hyalurónová rastlinného pôvodu pomáha zvyšovať hydratáciu pleti. Hodí sa pre všetky typy pleti, ale obzvlášť pre unavenú a namáhanú pleť. Certifikovaný vegánsky nočný hydratačný krém. Čistá rastlinná vôňa svieža ruža, citronely a pelargónie. Kalibiome AGE Probiotic Prírodné neživé baktérie, ktoré pomáhajú uzatvárať epidermálne vrstvy pleti, posilňujú kožnú bariéru proti znečisťujúcim látkam a znižujú stratu vody*. *Kalibiome probiotiká/postbiotiká 600: klinicky dokázané, že revitalizujú extracelulárny matrix. Rastlinná kyselina hyalurónová Zvyšuje hydratáciu pleti tým, že na seba viaže molekuly vody.

Nanášajte každý večer na vyčistenú pleť. Jemne naneste na tvár a krk, nechajte pôsobiť a vstrebať do pleti. Po hlbokom osviežujúcom spánku opláchnite vlažnou vodou a odhaľte pleť nabitú energiou.
Culture Probiotic