logo
0

Christophe Robin Hydrating Shampoo - Vyživujúci šampón s hydratačným účinkom

  • Hydrating Shampoo
500ml SKLADOM
+ ZADARMO
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Hydrating Shampoo - Vyživujúci šampón s hydratačným účinkom

Christophe Robin Hydrating Shampoo je luxusný a vysoko vyživujúci šampón, ktorý prináša intenzívnu hydratáciu pre suché a dehydrované vlasy. Vytvorený s odbornými znalosťami a vášňou pre starostlivosť o vlasy, tento šampón využíva kombináciu vysokokvalitných prírodných ingrediencií, aby poskytol vlasom hĺbkovú hydratáciu a obnovou.

Účinky:
Christophe Robin Hydrating Shampoo ponúka hlbokú hydratáciu pre suché a dehydrované vlasy. Jeho špeciálne zloženie jemne čistí vlasy a pokožku hlavy, zatiaľ čo poskytuje vlhkosť a živiny potrebné pre zdravé vlasy. Výsledkom je zdravší, silnejší a žiarivejší vzhľad vlasov. Vlasy sú po použití tohto šampónu mäkšie, ľahšie sa rozčesávajú a majú zdravý lesk.

Vhodný pre:
Christophe Robin Hydrating Shampoo je ideálny pre všetky typy vlasov, ktoré trpia suchosťou alebo dehydratáciou. Jeho jemné, ale výživné zloženie je vhodné na každodenné použitie a je ideálny pre tých, ktorí hľadajú prirodzené a šetrné riešenie pre hydratáciu vlasov. Bez ohľadu na to, či máte suché, normálne alebo mastné vlasy, tento šampón poskytuje vašim vlasom všetko, čo potrebujú, aby zostali hydratované a zdravé.

Použitie:
Použitie Christophe Robin Hydrating Shampoo je jednoduché a rýchle. Naneste šampón na mokré vlasy a masírujte do peny. Potom dôkladne opláchnite. Pre najlepšie výsledky odporúčame používať tento šampón v spojení s ostatnými produktmi z radu Christophe Robin. Tento šampón je ideálny na každodenné použitie a je skvelou súčasťou vašej rutinnej starostlivosti o vlasy.
Hydrating Shampoo