logo
0

Foligain Hair & Scalp Roller 0,25 mm - Mikroihličkový valček pre rast vlasov

  • Hair &
AKCIA SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Nájdete v kategóriách
Foligain / Kosmetické pomůcky
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Hair & Scalp Roller 0,25 mm - Mikroihličkový valček pre rast vlasov

Mikroihličkový dermaroller 0,25 mm. Bezbolestne masíruje pokožku hlavy a podporuje pôsobenie vlasových sér. 540 ultratenkých titánových ihličiek vytvára v koži mikrovpichy, ktoré zlepšujú vstrebávanie účinných látok. Ihličky sú usporiadané do kríža, vďaka tomu je celé ošetrenie jemné a neinvazívne. Zlepšuje prekrvenie pokožky vlasov, odstraňuje z nej odumreté bunky a podporuje prirodzené regeneračné procesy kože. Zmierňuje vypadávanie vlasov a podporuje ich rast.
Elegantný dizajn valčeka je vhodný pre mužov aj ženy.

Predchádza vypadávaniu vlasov:
Hair & Scalp roller jemne stimuluje krvný obeh vlasovej pokožky a zlepšuje prekrvenie vlasových korienkov. Celkovo ozdravuje pokožku a chráni vlasy pred vypadávaním. Podporuje rast vlasov: Tvorbou drobných mikrovpichov dermaroller napomáha rastu vlasov v rednúcich či plešatých oblastiach. Stimuluje tvorbu kolagénových a elastínových vlákien v pokožke.

Zvyšuje účinnosť produktov:
Veľmi tenké ihličky otvárajú v pokožke tisíce mikrokanálok, ktorými môžu prúdiť aktívne látky obsiahnuté v prípravkoch. V porovnaní s bežnou ručnou aplikáciou je po mikroihličkovaní prienik a vstrebanie látok až 20× vyšší. Prečo si dermaroller Foligain zamilujete: zvyšuje účinnosť vlasových sér a aktivátorov napomáha odstrániť odumreté bunky z pokožky hlavy 540 ultratenkých ihličiek bezbolestne masíruje podporuje rast vlasov a zabraňuje ich vypadávaniu elegantný dizajn pre mužov aj ženy.

Po umytí vlasov vmasírujte do pokožky hlavy vlasové sérum. Valček jemne pritlačte a prechádzajte ním po celej ploche hlavy – od prednej vlasovej línie až po temeno. Masírujte problematické oblasti 5–10× v rôznych smeroch (zvislom, vodorovnom aj šikmom). Používajte maximálne 3× týždenne (a iba 1x denne). Po ošetrení sa môže objaviť začervenanie. Valček pred aj po použití opláchnite vlažnou vodou.
Hair &