logo
0

Kemon Actyva Colore Brilliante Shampoo - Vyživujúci šampón pre farbené vlasy

  • Actyva Colore
250ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Actyva Colore Brilliante Shampoo - Vyživujúci šampón pre farbené vlasy

Kemon Actyva Colore Brilliante Shampoo predstavuje revolúciu v starostlivosti o farbené vlasy. Tento vysoko vyživujúci šampón bol starostlivo vytvorený, aby poskytoval nielen čistotu a sviežosť, ale aj špeciálnu starostlivosť, ktorú si farbené vlasy zaslúžia. Vlasy sú často vystavené rôznym vonkajším faktorom, ktoré môžu farbu postupne zosvetliť a stratiť jej pôvodný lesk. A tu prichádza tento šampón na scénu! Vďaka svojej unikátnej kombinácii aktívnych látok a antioxidantov, tento šampón nielenže predlžuje životnosť vášho odtieňa, ale taktiež obnovuje vitality vašich vlasov, dodáva im lesk a hĺbku farby. Pokiaľ túžite po dlhotrvajúcom odtieni, ktorý zostáva živý a plný lesku, je Kemon Actyva Colore Brilliante Shampoo tou najlepšou voľbou pre vaše vlasy.

Účinky:
Kemon Actyva Colore Brilliante Shampoo ponúka hneď niekoľko pozoruhodných účinkov. Predovšetkým zvyšuje odolnosť farby voči vonkajším vplyvom, ako je slnečné žiarenie, chlórovaná voda alebo horúci vzduch fénov. Výsledkom je dlhotrvajúca a živá farba, ktorá zostáva svieža a žiarivá oveľa dlhšie ako po použití bežných šampónov. Vďaka svojim výživným zložkám tiež prispieva k regenerácii vlasov, posilňuje ich a zabraňuje lámaniu a štiepeniu končekov. Vlasy sú po použití hladké, lesklé a plné vitality.

Vhodný pre:
Tento šampón je ideálny pre všetkých, ktorí majú farbené vlasy a chcú pre nich to najlepšie. Či už máte vlasy ľahko melírované, komplexne farbené alebo len s niekoľkými prameňmi v odtieni, tento šampón je perfektnou voľbou. Je vhodný pre všetky typy vlasov - od jemných až po husté, od rovných po kučeravé.

Použitie:
Na dosiahnutie najlepších výsledkov je dôležité tento šampón správne používať. Naneste dostatočné množstvo produktu na mokré vlasy a jemne masírujte do peny. Pri umývaní sa zamerajte ako na pokožku hlavy, tak na dĺžky vlasov, aby boli všetky časti dobre prekrvené a vyživené. Po umývaní šampón dôkladne opláchnite teplou vodou. Na dosiahnutie maximálneho účinku a ochrany farby odporúčame nasledovať s kondicionérom z toho istého radu.

Ak hľadáte šampón, ktorý chráni vašu farbu, dodáva vlasom život a zároveň sa o ne stará, Kemon Actyva Colore Brilliante Shampoo je tým pravým produktom pre vás. Jeho bohaté zloženie, vrátane antioxidantov, olejov a proteínov, zaisťuje, že vaše vlasy zostanú krásne, zdravé a plné života po dlhú dobu. Či už ste nováčik v oblasti farbených vlasov alebo hľadáte lepšiu alternatívu k svojmu súčasnému šampónu, tento produkt vás rozhodne nesklame.
Actyva Colore