logo
0

Kemon Actyva Equilibrio Shampoo - Čistiaci šampón pre rýchlo sa mastiace vlasy

  • Actyva Equilibrio
1000ml SKLADOM
250ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Actyva Equilibrio Shampoo - Čistiaci šampón pre rýchlo sa mastiace vlasy

Každý, kto má rýchlo sa mastiace vlasy, vie, aké môže byť náročné nájsť ideálny šampón, ktorý dokáže vlasy efektívne vyčistiť a zároveň nepoškodiť ich prirodzenú rovnováhu. Predstavujeme Kemon Actyva Equilibrio Shampoo – šampón navrhnutý tak, aby poskytoval hĺbkové čistenie a súčasne chránil zdravie vlasovej cibuľky a pokožky hlavy.

Účinky:
Hĺbkové čistenie: Účinne odstraňuje nahromadený maz, nečistoty a zvyšky stylingových produktov z vlasov a pokožky hlavy.
Regulácia mastnoty: Vďaka svojim aktívnym zložkám pomáha regulovať produkciu mazu a zabraňuje rýchlemu masteniu vlasov.
Posilnenie vlasov: Keratínne proteíny obnovujú vlasové vlákna a zanechávajú vlasy silnejšie a odolnejšie.
Upokojenie pokožky: Pomáha znižovať podráždenie a začervenanie pokožky hlavy.

Vhodný pre:
Kemon Actyva Equilibrio Shampoo je ideálny pre tých, ktorí majú sklony k nadmernej produkcii mazu. Je to dokonalý šampón pre tých, ktorí si musia vlasy umývať často kvôli rýchlemu masteniu. Či už máte jemné, hrubé, rovné alebo kučeravé vlasy, tento šampón je navrhnutý tak, aby vyhovoval všetkým typom vlasov.

Použitie:
Aplikujte dostatočné množstvo šampónu na mokré vlasy. Masírujte do peny, sústreďte sa predovšetkým na korienky, kde sa maz obvykle najviac hromadí. Pre najlepšie výsledky nechajte šampón pôsobiť 1-2 minúty, potom dôkladne opláchnite. Pre dokonalú starostlivosť odporúčame použiť v kombinácii s ďalšími produktmi z radu Kemon Actyva.
Actyva Equilibrio