logo
0

Kemon Actyva Nutrizione Light Shampoo - Vyživujúci šampón pre jemné vlasy

  • Actyva Nutrizione
1000ml SKLADOM
250ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Actyva Nutrizione Light Shampoo - Vyživujúci šampón pre jemné vlasy

Keď sa jedná o starostlivosť o jemné vlasy, je potrebné zvoliť správny produkt, ktorý poskytne potrebnú výživu bez toho, aby zaťažoval či spôsoboval pocit ťažkosti. Kemon Actyva Nutrizione Light Shampoo prichádza s odpoveďou na tento problém, ponúkajúc špeciálne zloženie navrhnuté práve pre jemné vlasy, ktoré potrebujú ten pravý typ výživy.

Účinky:
Kemon Actyva Nutrizione Light Shampoo je špeciálne vytvorený tak, aby poskytol dokonalú rovnováhu medzi hĺbkovou výživou a ľahkosťou. Jeho zloženie bohaté na vyživujúce ingrediencie zaisťuje, že vlasy sú dobre hydratované, zatiaľ čo zostávajú ľahké a bez ťažkosti. Šampón tiež efektívne čistí vlasy a pokožku hlavy od nadbytku oleja a nečistôt, čo zabraňuje zaťažovaniu vlasov a zanecháva ich svieže a revitalizované.

Vhodný pre:
Tento šampón je ideálny pre tých s jemnými, ľahkými vlasmi, ktoré hľadajú produkt, ktorý vyživuje bez toho, aby spôsoboval pocit ťažkosti. Je vhodný na každodenné použitie a môže byť používaný pri všetkých typoch vlasov, vrátane farbených alebo melírovaných.

Použitie:
Na vlhké vlasy nanesiete dostatočné množstvo Kemon Actyva Nutrizione Light Shampoo a jemne masírujte do pokožky hlavy a vlasov, kým nevznikne bohatá pena. Po dôkladnom umytí vlasy opláchnite teplou vodou. Pre optimálne výsledky a komplexnú starostlivosť odporúčame kombinovať s ďalšími produktmi z radu Kemon Actyva Nutrizione.
Actyva Nutrizione