logo
0

Kemon Actyva Nutrizione Rich Shampoo ( hrubé a suché vlasy ) - Vyživujúci šampón

  • Actyva Nutrizione
250ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Actyva Nutrizione Rich Shampoo ( hrubé a suché vlasy ) - Vyživujúci šampón

Hrubé a suché vlasy vyžadujú špeciálnu starostlivosť a hlbokú výživu. Kemon Actyva Nutrizione Rich Shampoo prichádza ako záchranár pre tých, ktorí hľadajú intenzívne riešenie pre svoje nezdolné pramene. Tento vysoko koncentrovaný šampón je vytvorený tak, aby obnovil hydratáciu a živosť, ktorej hrubé a suché vlasy často postrádajú.

Účinky:
Obnova hydratácie: Vďaka vysoko hydratačným zložkám dodáva tento šampón vláskom späť ich prirodzenú vlhkosť a zabraňuje ďalšiemu vysúšaniu.
Vyhladenie a zjemnenie: Aktívne zložky cielia na hrubosť vlasov, čím ich robia hladšími a mäkšími na dotyk.
Posilnenie vlasovej štruktúry: Vlasy sú posilnené a revitalizované, čo zabraňuje lámaniu a rozštepovaniu.

Vhodný pre:
Kemon Actyva Nutrizione Rich Shampoo je ideálny pre jednotlivcov s hrubými a suchými vlasmi, ktorí hľadajú hlbokú výživu a hydratáciu. Či už sú vaše vlasy prirodzene hrubé alebo v dôsledku chemického spracovania alebo vonkajších vplyvov, tento šampón vám pomôže obnoviť ich zdravý a hydratovaný vzhľad.

Použitie:
Aplikujte šampón na vlhké vlasy, masírujte do vlasov a pokožky hlavy, kým nevznikne bohatá pena. Po masáži dôkladne opláchnite vodou. Pre maximálny efekt a hlbokú regeneráciu odporúčame používať v kombinácii s kondicionérom alebo maskou z radu Kemon Actyva Nutrizione.
Actyva Nutrizione