logo
0

Kemon AND 40 Dry Powder - Púder pre matný efekt

  • AND 40
5ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Nájdete v kategóriách
Kemon / Styling
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
AND 40 Dry Powder - Púder pre matný efekt

Kemon AND 40 Dry Powder predstavuje revolučný púder, ktorý bol vytvorený, aby priniesol matný efekt a vylepšil textúru vlasov. Tento jedinečný produkt značky Kemon ponúka bezkonkurenčné výsledky pre každého, kto hľadá matný vzhľad s pridaním štruktúry a fixácie vlasov.

Účinky:
Kemon AND 40 Dry Powder zaručuje nádherný matný efekt, zatiaľ čo dodáva vlasom pevnú, ale flexibilnú fixáciu. Aktívne látky v produkte účinne eliminujú mastnotu, dodávajú hladkú textúru a odľahčujú vlasy, čím umožňujú ľahké modelovanie a štylizáciu. Púder tiež pôsobí ako objemový booster, ktorý zdvihne vlasy od korienkov a vytvorí pocit hustejších vlasov.

Vhodný Pre:
Tento púder je ideálny pre osoby, ktoré uprednostňujú matný vzhľad a hľadajú produkt, ktorý by im mohol pomôcť dosiahnuť objem a textúru. Je vhodný pre všetky typy vlasov, od jemných po hrubé, a pre mužov aj ženy, ktorí túžia po modernom, štýlovom vzhľade.

Použitie:
Aplikácia: Naneste púder rovnomerne do vlasov, najmä do oblasti korienkov, pre maximálny objem.
Styling: Pomocou prstov vmasírujte púder do vlasov pre definíciu a tvar.
Množstvo: Ovládajte množstvo produktu podľa požadovaného výsledku; menej pre ľahký matný efekt, viac pre silnejšiu textúru a fixáciu.
Kombinácia: Produkt je možné kombinovať s inými stylingovými produktmi pre dosiahnutie špecifických výsledkov.
AND 40