logo
0

Kemon Liding Energy Shampoo - Posilňujúci šampón proti vypadávaniu vlasov

  • Liding Energy
1000ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Liding Energy Shampoo - Posilňujúci šampón proti vypadávaniu vlasov

Kemon Liding Energy Shampoo je predný posilňujúci šampón, ktorý bojuje proti vypadávaniu vlasov, posilňuje vlasové korienky a podporuje zdravý rast vlasov. Vytvorený s prémiovými ingredienciami, tento šampón je kľúčom k revitalizácii a obnove oslabených a tenkých vlasov.

Účinky:
Prevencia vypadávania: Pomáha znižovať vypadávanie vlasov a stimuluje rast nových vlasov.
Posilňuje vlasy: Vytvára silnejšie, odolnejšie vlasy a chráni ich pred poškodením a lámaním.
Regenerácia: Oživuje a regeneruje oslabené a poškodené vlasy, vracia im vitalitu a lesk.
Výživa a hydratácia: Poskytuje hĺbkovú výživu a hydratáciu, ktorá zanecháva vlasy mäkké a pružné.

Vhodný Pre:
Kemon Liding Energy Shampoo je ideálny pre tých, ktorí majú problémy s vypadávaním vlasov a chcú svojim vlasom poskytnúť doplnkovú výživu a podporu. Je vhodný pre všetky typy vlasov, najmä pre vlasy oslabené a náchylné na lámanie a pre osoby, ktoré si prajú silnejšie a zdravšie vlasy.

Použitie:
Na mokré vlasy naneste dostatočné množstvo šampónu a masírujte do peny. Šampón nechajte pôsobiť niekoľko minút, aby aktívne látky mohli preniknúť do vlasov a pokožky hlavy. Potom dôkladne opláchnite. Pre najlepšie výsledky používajte pravidelne spolu s ďalšími produktmi z radu Kemon Liding Energy.

Kemon Liding Energy Shampoo ponúka kompletné riešenie na boj s vypadávaním vlasov. Jeho špeciálne zloženie s kofeínom, biotínom a keratínom revitalizuje, posilňuje a chráni vlasy od korienkov po končeky. Tento posilňujúci šampón je must-have pre každého, kto hľadá spôsob, ako obnoviť zdravie svojich vlasov a zastaviť vypadávanie vlasov. Jeho intenzívne hydratačné a výživné vlastnosti zanechávajú vlasy mäkkými, pružnými a plnými života, a to všetko s nádherným leskom a vitalitou.
Liding Energy