logo
0

Matis Micelárna voda Réponse Fondamentale (Authentik-Water)

  • Micelárna voda
200ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
AKTÍVNE INGREDIENCIE:
* PMO3 - exkluzívny, biotechnologicky vytvorený extrakt z bieleho jablčníka, ktorý vytvára mocný štít pokožky proti akémukoľvek vonkajšiemu nebezpečenstvu.
* Ďalšou zložkou je zemedym lekársky, aktívna rastlinná zložka bohatá na polysacharidy s vysokou molekulárnou hmotnosťou.
* Kvetinová voda z damašskej ruže - zjemňuje, upokojuje a pomáha sťahovať rozšírené póry

DOPLNKOVÉ ZLOŽKY:
* Aquaregul - napomáha harmonizovať prirodzenú hydratáciu, stráži jej optimálnu hladinu v pokožke, ktorá vďaka tomu vyzerá hladká a svieža.
* Výťažok z brusníc - bohatý na polyfenoly, navracia pokožke mladistvý a odpočinutý vzhľad

Pomocou každodenného pravidelného odličovanie s Authentik-WATER bude vaša pokožka žiarivo zdravá, nestratí svoj prirodzený odtieň, bude vyzerať oddýchnuto a dodá vám mladistvý vzhľad plný energie. Pozitívne pocity podporuje aj charakteristická, jemne ženská vôňa, kde sa snúbi tóny cyklámenu s ruží a kosatcom doplnenými osviežujúcim akordom melónu, ananásu a čiernych ríbezlí. Všetko potom korunuje zvodná nóta santalu a pižma


Použitie:
Nanesiete na vatový tampón a odstráňte nečistoty z tváre a krku, vyhnite sa očnému okoliu. Následne môžete použiť ďalšie produkty, ako je sérum a krém z vašej obľúbenej série Matis.
Micelárna voda