logo
0

Nanoil Micellar Shampoo Argan - Čistiaci šampón pre suché a poškodené vlasy

  • Micellar Shampoo
300ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Micellar Shampoo Argan - Čistiaci šampón pre suché a poškodené vlasy

Micelárny šampón od Nanoil s arganovým olejom vám zaisťuje profesionálnu starostlivosť o vlasy aj pri ich umývaní. Šetrné micely perfektne očistia pokožku hlavy a vyrovnajú jej pH. Vlasy budú krásne, objemné, lesklé a hebké. Presvedčte sa o sile arganového oleja v šampóne od Nanoil na vlastné oči! Poškodené, suché a nevzhľadné vlasy? Nanoil Micellar Shampoo ich dokáže vďaka obsahu živín v arganovom oleji posilniť a vďaka obsahu micel poriadne vyčistiť! Šampón vám ukáže, aký vaše vlasy skrývajú potenciál!

Nanoil Argan Micellar Shampoo sa hodí ku všetkým typom vlasov. Užívateľom sľubuje účinok porovnateľný s tým v salónoch krásy. Aj extrémne poškodené vlasy bez lesku po použití šampónu Nanoil opäť ožijú. Pravidelné udrží vlasy svieže a vyrovná pH pokožky hlavy.

Vlastnosti:
- hĺbkovo čistí a osviežuje vlasy
- Čistí pokožku hlavy
- osviežuje vlasy a skrášľuje ich
- dodáva vlasom lesk a skrášľuje ich farbu
- zabraňuje tvorbe uzlov a pomáha s česaním
- zabraňuje kadereniu vlasov z nadmernej vlhkosti
- pripravuje vlasy na ďalšiu starostlivosť

Použitie:
Malé množstvo šampónu zmiešajte s trochou vody. Aplikujte zmes na korienky vlasov a premasírujte si pokožku hlavy. Vlasy a pokožku poriadne premyte. Vaše vlasy sú pripravené na absorpciu živín z masky na vlasy Nanoil Mask. V prípade potreby šampón naneste druhýkrát. Ďalej aplikujte dvojfázový kondicionér Nanoil.
Micellar Shampoo