logo
0

Primavera Fem Comfort Oil - Vyrovnávajúci masážny olej pre ženy pri menštruácii či hormonálnych výkyvoch

  • Fem Comfort
50ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie Telové oleje:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
Fem Comfort Oil - Vyrovnávajúci masážny olej pre ženy pri menštruácii či hormonálnych výkyvoch

Unikátny Vyrovnávajúci masážny olej pre ženy dokonale pestuje pokožku a navyše pomáha pri menštruačných bolestiach, zmierňuje predmenštruačný syndróm a tiež pomáha pri výkyvoch nálady. 
Olejom môžete jemne masírovať brucho alebo kríž.

Vďaka éterickému oleju zo šalvie muškátovej tento masážny olej výborne účinkuje pri akýchkoľvek problémoch spojených s menštruačným cyklom ženy. Či už vás trápi predmenštruačný syndróm, bolestivá menštruácia, nepravidelný cyklus alebo návaly tepla a prudké zmeny nálad, jemná masáž Vyrovnávajúcim olejom vám značne uľaví. Vďaka obsahu oleja zo semien pupalky a granátového jabĺčka sa navyše táto zmes dôkladne stará o pokožku, zjemňuje ju a podporuje jej elasticitu. Práve tieto dva cenné oleje sú symbolom starostlivosti o pokožku a zdravie ženy.

Základnými éterickými olejmi tejto masážnej zmesi sú: šalvia muškátová, drmek obyčajný (známy tiež ako mníšske korenie), ylang ylang a ružové geránium. Šalvia muškátová je pre svoje priaznivé účinky na zdravie ženy známa, ale veľmi cenené je aj pôsobenie drmku obyčajného. Ten je už oddávna zasvätený bohyni plodnosti Here a nie je sa čomu diviť - pomáha pri bolestivej menštruácii, nepravidelnom cykle, silnom krvácaní, ale používa sa aj pri liečbe neplodnosti. Ylang ylang a ružové geránium celkovo harmonizujú a zlepšujú náladu.
Fem Comfort