logo
0

Wella Professional EIMI Fixing Hairsprays Absolute Set - Lak na vlasy pre extra silnú fixáciu

  • EIMI Fixing
500ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
300ml SKLADOM
K tomuto produktu sa už NEvzťahujú ďalšie akcie (napr. Poštovné zadarmo)
Nájdete v kategóriách
Wella Professional / EIMI
Alebo vyskúšajte ďalšie produkty z línie EIMI:
Akcie a zľavy k tomuto produktu?
Chcem dosávať informácie o akciách a zľavách:
Email:
EIMI Fixing Hairsprays Absolute Set - Lak na vlasy pre extra silnú fixáciu

Wella Professionals EIMI Fixing Hairsprays Absolute Set je produkt, ktorý prináša nový rozmer starostlivosti o vlasy a stylingu. Tento lak na vlasy pre extra silnú fixáciu je výsledkom pokročilého vývoja a inovácií vo svete vlasovej kozmetiky, kde značka Wella Professionals dlhodobo dominuje. Svoje uznanie si získal nielen medzi profesionálnymi kaderníkmi, ale aj medzi bežnými užívateľmi vďaka svojej vynikajúcej účinnosti a flexibilite použitia. Absolute Set lak na vlasy je ideálnym riešením pre každého, kto hľadá spoľahlivý produkt, ktorý dokáže udržať akýkoľvek účes v perfektnom stave po dlhú dobu.

Účinky:
Wella Professionals EIMI Fixing Hairsprays Absolute Set je navrhnutý na poskytovanie extra silnej fixácie, čo je ideálne pre dlhotrvajúce účesy a komplexné stylingy. Lak udržuje vlasy na mieste po celý deň, pričom nezanecháva žiadne zvyšky ani nepríjemný pocit stuhnutosti. Vďaka svojmu zloženiu je tento lak vhodný pre všetky typy vlasov a účesov, od jemných a ľahkých vlasov po husté a ťažké kadere. Absolute Set taktiež poskytuje ochranu proti vlhkosti, čo znamená, že váš účes zostane neporušený aj v náročných podmienkach.

Vhodný pre:
Tento lak je ideálny pre tých, ktorí potrebujú extra silnú fixáciu pre svoje účesy. Je vhodný pre všetkých, od profesionálnych kaderníkov, ktorí potrebujú spoľahlivý produkt pre svojich klientov, až po bežných užívateľov, ktorí chcú, aby ich účes vydržal celý deň bez potreby ďalšej úpravy. Jeho flexibilita a efektivita robí z Absolute Set ideálnu voľbu na rôzne príležitosti - od každodenného nosenia po špeciálne udalosti.

Použitie:
Použitie tohto laku na vlasy je veľmi jednoduché a intuitívne. Stačí aplikovať na suché vlasy zo vzdialenosti asi 30 cm, aby bolo zaistené rovnomerné pokrytie. Pre extra silnú fixáciu aplikujte lak vo viacerých vrstvách. Vďaka rýchloschnúcemu zloženiu bude účes fixovaný v priebehu niekoľkých sekúnd po aplikácii. Lak je ľahko odstrániteľný pri bežnom umývaní vlasov, čo umožňuje ľahkú zmenu účesov.
EIMI Fixing